KKK

Mis on e-kauplemine?


E-kauplemine on kauplemisviis, kus kaupleja pakub kaupu või teenuseid elektroonilises keskkonnas ja ka lepingud pakkuja ja kliendi vahel sõlmitakse elektroonilisel teel füüsiliselt üheaegselt samas kohas viibimata.


Loe veel...Loe veel...

Kuidas osta meie e-poest?

Ostmine online on nagu ostmine jaemüügikaupluses:sa lehitsed ja otsid meie toodete kataloogist tooteid, mis sullemeeldivad, paned need ostukorvi ning viid ostu lõpunitellimuse kinnitamise lehel. Ainuke erinevus tavapoega on lahtiolekuaegades –oleme avatud 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas– ning kaupade ostmiseks ei ole  sul vaja lahkuda oma koduseintevahelt!


1 etapp. Vali toode.

Esimese asjana leia sulle huvi pakkuvad tooted. E-poodi lehitsedesmärkad „Lisa ostukorvi“ linki. Kui oled leidnud toote, mis sullemeeldib, kliki lingile „Lisa ostukorvi“.

Valitud tooteid saad hoida oma ostukorvis kuni oled valmis nende eesttasuma. Oma ostukorvi sisu saad vaadata igal ajal klikkides lingile„Vaata ostukorvi“. Võid igal ajal eemaldada oma ostukorvist tooted, mida sa enam ei soovi, või muuta nende kogust koguse lahtris.

Kui sa ei taha valitud tooteid kohe välja osta, võid oma ostukorvi salvestada. Salvestatud ostukorve saad vaadata Minu konto alt. Pea meeles, et välja logides tühjeneb ka ostukorvi sisu.


2 etapp. Liigu tellimuse kinnitamiselehele.

Kui oled teinud omavaliku ning ostukorvi üle vaadanud, liigu edasi tellimise etappiklikkides „Koosta arve“ nupule. Selles etapis pead end registreerima kasutajaks, kui sa veel ei ole Kohver.com klient, või sisse logima oma kasutajanimega. Registreerimine tähendab, et sa ei peahakkama andmeid uuesti täitma järgmine kord kui meilttellid. See tegevus viib su leheküljele, kus pead tellimuseesitamiseks  täitma mõned lisaandmed. Sa sisestad omapersonaalse info, oma nime ja aadressi, et me teaksime, kuhu kaupsaata.


3 etapp. Kontrolli andmed.

Selles etapis peadvalima kohaletoimetamise viisi ning üle kontrollima oma isiku- ning kohaletoimetamise andmed.


4 etapp. Tellimuse lõplik  kinnitamine.

Viimases etapis näed oma ostukorvi koos valitud kohaletoimetamiseviisiga, oma andmeid ning maksedetaile. Vajutades "Jätka" nupule sõlmitakse leping Kohver.com e-kaubamaja ja kliendi vahel. Veendu, et oled kõikide tingimustega nõus.

Peale tellimuse kinnitamist saabub su e-postiaadressile teade selle kohta. Kuni tellimus ei ole veel meie administraatori poolt töötlusesse saadetud on võimalik see tühistada. Kui soovid oma tellimuses midagi muuta, võta meiega ühendust. Olemasolevale tellimusele tooteid juurde lisada ei ole võimalik, selleks tuleb teha uus tellimus.



Me mõistame,et tellides online esimest korda võib olla segadusttekitav,seega kui sul tekib probleeme või küsimusi, võtameiega ühendust ning me üritame sind abistada.

Küsimuste või probleemide tekkimisel võta meiega ühendust:

E-post: kohver@kolmlovi.ee

Tel 6580214, 5332 6911


Loe veel...Loe veel...

Kuidas saab vaadata ja muuta oma tellimusi?


Oma tellimustele pääseb ligi "Minu konto" alt. Samas saab üle vaadata ka oma kontaktandmed, salvestatud ostukorvid ning muuta parooli.


"Minu tellimuste" rubriigi alla koonduvad kõik kasutaja tellimused, mille juurde on märgitud tellimuse staatus. Nii saab klient jälgida tellimuste hetkeseisu. Iga tellimuse staatuse muutmise kohta tuleb kasutaja e-postiaadressile teade. Kui tellimusele on märgitud staatuseks Kliendi kinnitatud, ei saa seda tellimust enam muuta, kuid saab tühistada. Kui oled tellimuse esitanud, kuid mõtled toodete osas ümber, pead sellest viivitamatult teatama Kohver.com klienditeenindusele numbril 6580214 või e-postiga kohver@kolmlovi.ee. Olemasolevale tellimusele tooteid juurde lisada ei saa, selleks tuleb teha uus tellimus.


Loe veel...Loe veel...

Millised on maksetingimused?


MAKSETINGIMUSED KLIENTIDELE, kes ei oma lepingut maksavad kauba tellimisel 100%tellimuse maksumusest. Vormistatud, kuid tasumata tellimusi hoitakse süsteemis14 päeva, mille järel need annulleeritakse ja kustutatakse.
Hetkel ei ole võimalik tasuda krediitkaardiga.

Tellitud tooted saadetakse Teile välja arve kogusumma laekumise järel.
Ettemaksu palume tasuda enne toote transpordi alustamist. Oma esitatud tellimusi saate igal ajal vaadata Minu konto menüüst.


MAKSETINGIMUSED LEPINGULISTELEÄRIKLIENTIDELE kes maksavad vastavalt lepingutes kokkulepitud tähtaegadele. Lepingu sõlmimiseks on vaja täita ankeet mille allkirjastab digitaalselt allkirjaõiguslik isik, kes on kantud äriregistri B-kaardile.



Tehniliselt ei ole võimalik maksta tellimuse eest kohaletoimetavale kullerile.



Loe veel...Loe veel...

Kui tootel puudub hind?


Hind puudub nendel toodetel, mille lõppmaksumus sõltub valikutest (nt suurus, värv, lisaomadus jne). Toote õige hinna nägemiseks tuleb teha sobiv valik, ära märkida kogus ning lisada toode oma ostukorvi.


Loe veel...Loe veel...

Transpordiviiside selgitused.


                                                                              
ELS kuller
Kaup toimetatakse kohale tellimuse valmimisele ning arve tasumisele järgneval tööpäeval ajavahemikus 8-17 sõltuvalt Teie asukohast. Hind sõltub paki kaalust ning kohaletoimetamise piirkonnast. Teenus toimib kõikide maakondade keskustes ja mujal, kus Eesti Post osutab vastavat teenust. Paki kaal kuni 30 kg.
ELS Standard kuller
Kaup toimetatakse kohale tellimuse valmimisele ning arve tasumisele järgneval tööpäeval ajavahemikus 8-17 sõltuvalt Teie asukohast. Hind sõltub paki kaalust ning kohaletoimetamise piirkonnast. Teenus toimib üle terve Eesti. Paki kaal 30-100 kg.
Tallinna kuller
Kauba kättetoimetamine toimub tööpäeva jooksul  alates tellimuse valmimisest ning arve tasumisest. Kättetoimetamine toimub ajavahemikus 9.00-17.00. Kui tasumine toimub pärast kella 15.00, siis paki kohaletoimetamine toimub järgneval tööpäeval. Teenust saab kasutada ainult Tallinna piires. Paki kaal kuni 100 kg.
Omniva pakiautomaat
Tellimus saadetakse Teie poolt valitud Omniva pakiautomaati. Kui tellimus ületab pakiautomaadi tingimustes lubatud mõõtmeid, siis võtame Teiega ühendust ja saadame paki kulleriga. 
Tulen ise järgi
Klient tuleb ise oma pakile järgi Suurvälja tee 5, Vaela, 75413 Kiili vald, Harjumaa ja transporditasu ei lisandu arvele. Asukoha info täpsemalt


  Kohver.com klienditeenindus

Loe veel...Loe veel...

Kuidas toimub kullersaadetise kättetoimetamine?


Kullersaadetis toimetatakse kätte kullersaadetise aadresskaardile märgitud aadressile. Saadetis antakse üle saajaks märgitud isikule või tema volitatud esindajale allkirja vastu isikut tõendava dokumendi esitamisel.

• Klient saab kauba koju kätte - ei ole vaja minna saadetisele järgi postiasutusse (saajale helistatakse ette ja lepitakse kokku sobilik kättetoimetamise aeg samal päeval või saaja soovil järgneva 6 päeva jooksul)
• Kättetoimetamine toimub kõigile aadressidele Eestis, ei ole geograafilisi piiranguid
• Lõppkliendile viiakse kaup kätte talle sobival ajal


Saajal ei ole õigust enne allkirjaga saadetise vastuvõtmise kinnitamist saadetist avada v.a. juhul kui postiasutus on koostanud akti saadetise kahjustumise kohta. Vigastatud pakendiga või kaaluvahega kullersaadetis väljastatakse eelnevalt koostatud aktiga. Vigastatud pakendiga või kaaluvahega kullersaadetise avab saaja kulleri juuresolekul. Saaja otsustab saadetise vastuvõtmise, sellest loobumise, saatjale tagastamise või Eesti Postile reklamatsiooni esitamise. Kui saaja loobub saadetisest, tagastatakse see saatjale ja ei hoiustata postiasutuses.

Füüsilisele isikule adresseeritud avaldamata väärtusega kullersaadetis loetakse kättetoimetatuks, kui see on üle antud saajale või tema eluruumis viibivale vähemalt 15 aastasele isikule isikut tõendava dokumendi alusel allkirja vastu. Juriidilisele isikule adresseeritud avaldamata väärtusega kullersaadetis loetakse kättetoimetatuks, kui see on üle antud juriidilise isiku seaduslikule esindajale või saadetise aadressil viibivale juriidilise isiku töötajale või seadusliku esindaja poolt selleks volitatud isikule.

Kullersaadetisi, mida kuller ei saanud väljastuskatsel saajale üle anda, hoiustatakse postiasutuses 7 kalendripäeva. Hoiutähtaja möödumisel tagastatakse saadetis saatjale. Kullersaadetis tagastatakse saatjale, kui selle kättetoimetamine on võimatu. Kättetoimetamise võimatus on olukord, kus:
1) Kullersaadetist ei ole võimalik saajale edastada tema postiaadressi ebatäpsuse, loetamatuse või muu sellesarnase põhjuse tõttu;
2) Kullersaadetise saaja ei tule Eesti Posti poolt määratud aja jooksul kullersaadetisele postiasutusse järele või keeldub kullersaadetist vastu võtmast;
3) Kullersaadetise saaja ei ela või ei asu kullersaadetisele märgitud aadressil ning puuduvad andmed tema uue elu- või asukoha kohta.

Kolm Lõvi Trükikeskus OÜ ei vastuta pakkide transportimise ning postiasutuses töötlemise käigus tekkinud kahjustuste eest. Saaja võib esitada Eesti Postile kirjaliku pretensiooni saadetise mittenõuetekohase kättetoimetamise, kahjustumise vms kahju hüvitamiseks 5 (viie) päeva jooksul alates pretensiooni aluseks oleva asjaolu ilmnemise päevast, kuid mitte hiljem kui 30 päeva jooksul saadetise postitamise päevast. Post on materiaalselt vastutav otsese kahju eest, mis tekib:
1) Kullersaadetiste kaotsimineku korral;
2) Kullersaadetise rikkumise korral Posti süül.
Saaja peab tuvastama kullersaadetise pakendi rikkumise koheselt kullersaadetise vastuvõtmisel. Vigastatud pakendiga kullersaadetis avatakse saaja nõudmisel ning
juhul, kui ilmneb, et kullersaadetis on rikutud, tehakse vastav märge aadresskaardile või jaotuslehehele, mida saaja ja kuller kinnitavad oma allkirjaga. Hilisemaid pretensioone Post ei arvesta ning saajal puudub õigus nõuda tekitatud kahju hüvitamist.


Loe veel...Loe veel...

Kuidas tagastada kaupu?


Kohver.com veebipoe klient võib taganeda lepingust 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest. Kui klient tahab tagastada kauba, peab ta seda tegema mitte hiljem kui 30 päeva pärast tahteavalduse esitamist. Kauba tagastamise sooviavaldus tuleb esitada kirjalikus vormis 
e-postiga aadressile kohver@kolmlovi.ee
Tahteavalduse kättesaamise järel (30 päeva jooksul) tagastab Kolm Lõvi Trükikeskus OÜ kliendile kauba maksumuse. Tagastamiskulud tasub ostja 10 EUR ulatuses. Ülejäänud hinnavahe tasub Kolm Lõvi Trükikeskus OÜ ning tagastamiskulud ei tohi ületada saatmiskulusid.

Erandid:
  • tagastamisele ei kuulu tooted, mis on valmistatud kliendi eritellimusel
  • tagastamisele ei kuulu tooted, mis on valmistatud kliendi esitatud tingimuste kohaselt
  • tagastamisele ei kuulu kaubad, mille pakend on avatud ning mis on kaotanud oma kaubandusliku välimuse
Klient võib lepingust taganeda põhjust avaldamata, kuid peab täitma sel juhul Kohver.com kauba tagastamise tingimused.


Loe veel...Loe veel...

Milleks kogutakse minu isikuandmeid?


Isikuandmetest tuleb Kohver.com kliendiks registreerudes esitada oma nimi, aadress, e-postiaadress ja telefoninumber. Need andmed on vajalikud kaupade kohaletoimetamiseks. Kohver.com ei palu Teil kunagi jagada oma isikukoodi, pangarekvisiite või muid konfidentsiaalseid- ning isikuandmeid.

Kolm Lõvi Trükikeskus OÜ tagab oma klientide andmete turvalise ja usaldusväärse hoiustamise. Klientide e-postiaadressile ei saadeta Kohver.com-i poolt spämmi ning uudiskirjadest on võimalik igal ajal loobuda.

Igal Kohver.com registreerunud kasutajal on igal ajal võimalik oma andmeid kontrollida ja muuta. Loe veel...Loe veel...
-->
Lyrics by ViArt Free PHP CMS